Mesaj catre Presedintele Romaniei
16054
page-template-default,page,page-id-16054,bridge-core-2.1.8,cooltimeline-body,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.5.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Mesaj catre Presedintele Romaniei

CUM TREBUIE SA PROCEDEZI?

Pentru a facilita transmiterea unui mesaj Presedintelui Klaus Iohannis regasiti mai jos un model care poate fi utlizat. La final, mentionati numele si prenumele dvs.

Mesajul se poate trasmite accesand pagina:
https://www.presidency.ro/ro/presedinte/scrie-i-presedintelui

Efortul tau conteaza!

Stimate domnule Președinte Klaus Iohannis!

 

Viitorul unei țări stă în copiii ei. Modul cum îi prețuim, îi creștem și îi protejăm determină puterea națiunii noastre.

Cazul copiiilor JALASKOSKI (SMICALA) JOHAN MIHAIL și JALASKOSKI (SMICALA) MARIA ALEKSANDRA este emblematic și simbolic: doi copii cu cetățenie română, batjocoriți, umiliți, părăsiți, captivi în centrele de plasament dintr-o țară străină.

Copiii au ajuns la vârsta la care pot fi audiați de un judecător în Finlanda pentru a-și exprima dorința de a fi alături de mama lor. De ce nu sunt ascultați? De ce li se refuză cele mai elementare drepturi?

În ce constă „interesul superior al copilului” în Europa anului 2020? În chinuirea prin însingurare a unor suflete umane, în numele unui “bine științific” stabilit de un funcționar al unei primării?

Faceți din cazul SMICALĂ o cauză care să ne facă să ne simțim uniți, să arătăm că mai avem ceva de apărat in țara pe care o protejați: copiii noștri.

Domnule Președinte, iubiți copiii?

 

Vă rugăm, ACTIONAȚI alături de noi!

Nume Prenume